Krijo një zemër të pastër

 
Strofa
G          D     C   G
Krijo një zemër të pastër tek unë o Zot
D         C         G
Dhe përtëri një shpirt të drejtë tek unë (2X)
 

Refren
C     D     G Em
Mos më dëbo nga prania jote
C         D         G G7
Shpirtin tënd të shenjtë, Ti mos ma hiq
C     D   G      Em
Kthema o Zot gëzimin e shpëtimit
D         C         G
Dhe përtëri një shpirt të drejtë tek unë

Strofa
Krijo një zemer të pastër tek unë o Zot
Dhe përtëri një shpirt të drejtë tek unë (2X)
 

Refren
Mos më dëbo nga prania jote
Shpirtin tënd të shenjtë, Ti mos ma hiq
Kthema o Zot gëzimin e shpëtimit
Dhe përtëri një shpirt të drejtë tek unë 

Informacion per kengen

Autori: Keith Green

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza