Kjo është fryma që marr

 
Strofa
A         D
   Kjo është fryma që marr
A         D
   Kjo është fryma që marr
A     E  F#m E   D  F#m  E
   Është fryma jote  që tek unë jeton
A         D
   Kjo është buka çdo ditë
A         D
   Kjo është buka çdo ditë
A     E  F#m E   D  F#m  E
   Është fjala jote   e folur tek unë

 
Refreni
   A E F#m E     D2  F#m E
Dhe jam     i etur për Ty
   A E F#m E      D2 F#m E
Dhe jam     i humbur pa Ty


Strofa
Kjo është fryma që marr
Kjo është fryma që marr
Është fryma jote që tek unë jeton
Kjo është buka çdo ditë
Kjo është buka çdo ditë
Është Fjala jote e folur tek unë
 
Refreni
Dhe jam i etur për Ty
Dhe jam i humbur pa Ty


 

Informacion per kengen

Autori: Marie Barnett

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza