Kjo botë kërkon

 
Strofa 1
Em           D/F#
Kjo botë kërkon për një hero sot
Am7           Em   D/F#
Por më të madhin njohim ne
Em        D/F#     G
I plotfuqishmi, Mbret mbi mbreter
Am        Em
Sundimtari i kombeve
Am            Em
I cili mori trajt’ shërb’tori
Am     C/G       D/F#   Em D
Dhe vdiq që ne të gjejmë shpetim
 
Refreni
G
Ne e shpallim qartë
D
Thërrasim me zë t’lart
      Am Em  G  D
Ai është kampioni, fitimtar (2X)


Strofa 2
Em       D/F#   G
I plotfuqishmi është heroi
Am          Em  D/F#
Nga zgjedh’ e vdekjes na cliroi
Em       D/F#  G
Me Jezusin ne s’kemi frikë më
Am        Em
Djalli iken para Tij
Am              Em
Drita e Tij do shndris’ mbi kombe
Am     C/G      D/F#  Em D
Me shpatë drejt’sie do të vijë

Strofa 1
Kjo botë kërkon për një hero sot
Por më të madhin njohim ne
I plotfuqishmi, Mbret mbi mbreter
Sundimtari i kombeve
I cili mori trajt’ shërb’tori
Dhe vdiq që ne të gjejmë shpetim
 
Refreni
Ne e shpallim qartë
Thërrasim me zë t’lart
Ai është kampioni, fitimtar (2X)

Strofa 2
I plotfuqishmi është heroi
Nga zgjedh’ e vdekjes na cliroi
Me Jezusin ne s’kemi frikë më
Djalli iken para Tij
Drita e Tij do shndris’ mbi kombe
Me shpatë drejt’sie do të vijë

 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza