Këtu në Kryq

 
Intro  
G  Em  D/F# G  G/B  C

Vargu 1
C       Em     D/F#   G               C
Është një vend plot me mëshi - rë, që nu - k shteron. .
Em    D   G           C
Është një vend ku hiri rrjedh si lumë i gjërë. .
D        C2
Oh, ç’dashuri që gjej atje; .
D            C
vjen me furi dhe më rrëmben!


Ref .
C
K'tu ne kryq, k'tu ne kryq .
G
Jetën unë dorëzoj;
D             Am7
Mahnitem nga Ti, mahnitem nga Ti. .
C             G
Ku dashuria u kuq dhe mëkati m’u la.
       D            Am7            C2 - G - C2 - G
Të detyrohem Ty, të detyrohem Ty, Jezus.


Vargu 2
C       Em    D/F#   G         C
Është një vend, ku turpi e faji më nuk rrinë;
    Em   D     G          C
Aty faljen, paqen gjej me Perëndinë.
       D    C2
Oh, ç’dashuri që gjej atje;
       D            C
vjen me furi dhe më rrëmben!


Ura
C2
K’tu unë shpresën gjej.
Em
K’tu mbi vend të shenjtë
G           D
K’tu përulem, k’tu përulem.
C2
K’tu unë duart ngre.
Em
K’tu Ti më shpëton.
G           D
K’tu përulem, k’tu përulem.

 

Informacion per kengen

Autori: Chris Tomlimn

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza