Këtu në këtë vend

 
Strofa
G    Dsus C2
Këtu në k’të vend
   G     Dsus  Am7
Unë përulem nën kryqin Tënd
G  Dsus  C2
Ti jetën dhe
  G  Dsus Am7
Dhe më tregove dashurinë


Refreni
C2       G  D
Dëshiroj të të dua Ty
  Em      C2
Me gjithë zemrën time
       G  D Em C2
Mësomë të të dua Ty Jezus
C2       G  D
Dëshiroj të të dua Ty
  Em      C2
Me gjithë zemrën time
       G  D   Em C2
Mësomë të të dua Ty  Jezus

Strofa
Këtu në k’të vend
Unë përulem nën kryqin Tënd
Ti jetën dhe
Dhe më tregove dashurinë


Refreni
Dëshiroj të të dua Ty
Me gjithë zemrën time
Mësomë të të dua Ty Jezus
Dëshiroj të të dua Ty
Me gjithë zemrën time
Mësomë të të dua Ty Jezus

 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza