Jemi të lirë – We are the free

 
Intro 
C Em Am7  F  G 
O O O O O 


Strofa 1
C           
Jemi të falur
     G
Këndojmë këngën e shpengimit
     Am7
Ka një zjarr që brenda djeg,
   F
Një zjarr që brenda djeg


Strofa 2
C
Asgjë s’na ndalon ne,
    G/B
Do t’vrapojmë ne nëpër natë
     Am7
Me një zjarr që brenda djeg,
   F
Një zjarr që brenda djeg


Ref
C           G/B
Ne jemi të lirë, gjenerata e lirisë
Am7      F
Këndojmë për mëshirën
C      G/B
Ti je ai që na bën të shkojmë
Am7      F
Lavdia është jotja

C               G/B
Ka një zjarr në zemrat tona që djeg për ty
Am7         F
Dhe kurrë s’do të venitet
C           F            
Ne jemi të lirë,  lavdia është jotjaC Em  Am7  F G  
Oooooooooooo


Strofa 3
 C         
Ne jemi motivi,
     G/B
Jetojmë jetën në ty
    Am7
Dhe pasioni nuk do të vdesë
    F
Jo pasioni nuk do të vdesë


Strofa 4
C                 
Asgjë s’na ndalon ne,
     G/B
Do t’vrapojmë ne nepër natë
    Am7
Dhe pasioni nuk do të vdesë
    F
Jo pasioni nuk do të vdesë


Urra
   Am7
Nga varri në jetë erdhe përsëri
   F
Nga varri në jetë erdhe përsëri
  C    G      C    G  
Ne do të ngrihemi,  ne do të ngrihemi,
Am7
Në botën, që ti e do aq shumë
F
Në botën tënde ne do të shkojmë
  C    G      C    G      C      F
Ne do të ngrihemi,  ne do të ngrihemi, ne do të ngrihemi

Strofa 1
Jemi të falur
Këndojmë këngën e shpengimit
Ka një zjarr që brenda djeg,
Një zjarr që brenda djeg


Strofa 2
Asgjë s’na ndalon ne,
Do t’vrapojmë ne nëpër natë
Me një zjarr që brenda djeg,
Një zjarr që brenda djeg


Ref
Ne jemi të lirë, gjenerata e lirisë
Këndojmë për mëshirën
Ti je ai që na bën të shkojmë
Lavdia është jotja

Ka një zjarr në zemrat tona që djeg për ty
Dhe kurrë s’do të venitet
Ne jemi të lirë,  lavdia është jotja

Oooooooooooo


Strofa 3
Ne jemi motivi,
Jetojmë jetën në ty
Dhe pasioni nuk do të vdesë
Jo pasioni nuk do të vdesë


Strofa 4
Asgjë s’na ndalon ne,
Do t’vrapojmë ne nepër natë
Dhe pasioni nuk do të vdesë
Jo pasioni nuk do të vdesë


Urra
Nga varri në jetë erdhe përsëri
Nga varri në jetë erdhe përsëri
Ne do të ngrihemi,  ne do të ngrihemi,
Në botën, që ti e do aq shumë
Në botën tënde ne do të shkojmë
Ne do të ngrihemi,  ne do të ngrihemi, ne do të ngrihemi
 

Informacion per kengen

Autori: Matt Redman

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza