Je ti Zot

 
Strofa
Am    F     G         Am
 Ndërsa duart i ngrejmë a do t’vish këtu?
Am    F      G       Am
 Ndërsa th'rrasim tek Ti a do t’vish këtu?
Am    F      G        Am
 Kemi ardh' në k’të vend Ty të adhurojmë
      F      G
Zoti i mëshirshëm plot hir
   C       F       C          F
Je Ti Zot, që admirojmë  …Je Ti Zot, lavd’rimet t’takojnë
   C        F       C     F
Vetëm Ty, qielli të shpall  …Je Ti Zot… Je Ti Zot
 
Ref:
G             F     C
I shenjtë, i shenjtë është Zoti i fuqishëm
G             F    C
I shenjtë, i shenjtë është Emri i Tij.  (x2)
    C      F      C      F
Je Ti Zot , që admirojmë… Je Ti Zot, Je Ti Zot

Ura
     G            F      C
Ndërsa ngrejmë duart lart…ndërsa thërrasim tek Ti
     G           F      C
A do t’vish në k’të vend me mëshirë dhe me hir  (2X) 
    C      F      C      F
Je Ti Zot , që admirojmë… Je Ti Zot, Je Ti Zot

Strofa
Ndërsa duart i ngrejmë a do t’vish këtu?
Ndërsa th'rrasim tek Ti a do t’vish këtu?
Kemi ardh' në k’të vend Ty të adhurojmë
Zoti i mëshirshëm plot hir
Je Ti Zot, që admirojmë…Je Ti Zot, lavd’rimet t’takojnë
Vetëm Ty, qielli të shpall…Je Ti Zot… Je Ti Zot
 
Ref:
I shenjtë, i shenjtë është Zoti i fuqishëm
I shenjtë, i shenjtë është Emri i Tij.  (x2)
Je Ti Zot , që admirojmë… Je Ti Zot, Je Ti Zot

Ura
Ndërsa ngrejmë duart lart…ndërsa thërrasim tek Ti
A do t’vish në k’të vend me mëshirë dhe me hir  (2X) 
Je Ti Zot, që admirojmë… Je Ti Zot, Je Ti Zot
 
 

Informacion per kengen

Autori: It is you - Peter Furler

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza