Je i shenjtë ti

 
G
Je i Shenjtë Ti,   (Je i Shenjtë Ti)
C
I Plotfuqishmi    (I Plotfuqishmi)
Am
Je i denjë Ti     (Je i denjë Ti)
D
I denjë për lavdërim


G
Do të ndjek Ty    (Do të ndjek Ty)
C
Do të dëgjoj Ty   (Do të dëgjoj Ty)
Am 
Do të dua ty     (Do të dua ty)
D    G
Deri në fund     (Deri në fund)


C
Ti je Zot mbi zot
D
Ti je Mbret mbi mbret
Em
Je i fuqishmi Zot
Bm
Përmbi gjithcka

C
Je Emanuel
D
I madhi "Unë Jam"
Em
Princi i paqes je
G
Qengji i Perëndisë

C
Perëndi që rron
D
Hiri që shpëton
Em
Përjetë ti mbretëron
Bm
I lashti i ditëve

C
Ti je Alfa, Omega
D
Fillim dhe mbarim
Em
Shpëtimtari Mesia
G
Shpengues dhe mik
     C         D      G
Ti je princi i paqes jetën do t'jetoj në ty

Je i Shenjtë Ti,   (Je i Shenjtë Ti)
I Plotfuqishmi    (I Plotfuqishmi)
Je i denjë Ti    (Je i denjë Ti)
I denjë për lavdërim


Do të ndjek Ty    (Do të ndjek Ty)
Do të dëgjoj Ty   (Do të dëgjoj Ty)
Do të dua ty    (Do të dua ty)
Deri në fund    (Deri në fund)


Ti je Zot mbi zot
Ti je Mbret mbi mbret
Je i fuqishmi Zot
Përmbi gjithcka

Je Emanuel
I madhi "Unë Jam"
Princi i paqes je
Qengji i Perëndisë

Perëndi që rron
Hiri që shpëton
Përjetë ti mbretëron
I lashti i ditëve

Ti je Alfa, Omega
Fillim dhe mbarim
Shpëtimtari Mesia
Shpengues dhe mik
Ti je princi i paqes jetën do t'jetoj në ty
 

Informacion per kengen

Autori: Michael W. Smith

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza