Jami i falur

 
Strofa
E    A          B
Jam i falur sepse Ti u braktise
E    A          B
Jam i pranuar, dënimin more Ti
E       A
Une jam gjallë dhe mirë
 B
Shpirti yt jeton në mua
A     B         E
Sepse vdiqe dhe u ngjalle prapë


Refreni:
E         A
Shih ç’dashuri! Si ka mundësi?
E           B
Që për mua të vdesesh ti
E             A
Shih ç’dashuri, k'te gjë mire e di

E           B
Është kënaqësi të t'nderoj ty
A      B      E
Në çdo gjë bëj, dua të t’nderoj


Ura:
E  A  E   A   E
Ti je Mbreti, Ti je mbreti im

Strofa
Jam i falur sepse Ti u braktise
Jam i pranuar, dënimin more Ti
Dhe tani jam i lirë
Tek unë është fryma jote
Sepse Ti vdiqe, u ngjalle prapë


Refreni:
Shih ç’dashuri! Si ka mundësi?
Për mua vdiqe, mbreti im
Shih ç’dashuri, është e vërtetë
Dhe kam gëzim të të nderoj
Në çdo gjë bëj, dua të t’nderoj


Ura:
Mbreti im je, mbreti im je

 

Informacion per kengen

Autori: Billy J. Foote

Kendon: Vaso Vreshtulla

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza