I madhi yt o Izrael

 
Strofa 1
Am
Se zoti do të bëjë zën’e tij të buçasë
                 E
Dhe ti do t’kesh një këngë nëpër natë
 
Eja tek mali i zotit, 
             Am
Shih lavdinë dhe madhështinë
 
Refreni
Am
Është i madhi yt o Izrael
         E
I madhi yt o Izrael
Zëri I Tij buçet n’fuqinë e fjalës së vet
           Am  
Është i madhi yt o Izrael
 

Strofa 2
Bm
Zoti do të bëjë që bukuria e lavdisë
                F#
Të duket dhe shkretëtira të lulezojë
Thuaji atij që n’zemër ka veç frikë
             Bm
Forcohu dhe dëgjo zërin e tij
 
Refreni
Bm
Është i madhi yt o izrael
         F#
I madhi yt o izrael
Zëri i tij buçet n’fuqinë e fjalës së vet
           Bm
Është i madhi yt o Izrael
 

Strofa 3
C#m
Sytë që nuk shikojnë do të hapen të shikojnë,
               G#m
Veshët që s’dëgjojnë do t’dëgjojnë
Të çalet do t’kërcejnë do t’hidhen porsi drerë
              C#m
Gjuha e t’pagojit do t’këndojë
 
Refreni
C#m
Është i madhi yt o izrael
        G#m
I madhi yt o Izrael
Zëri i tij buçet n’fuqinë e fjalës së vet
         C#m   
Është i madhi yt o Izrael

Strofa 1
Se zoti do të bëjë zën’e tij të buçasë
Dhe ti do t’kesh një këngë nëpër natë
Eja tek mali i zotit, 
Shih lavdinë dhe madhështinë
 
Refreni
Është i madhi yt o Izrael
I madhi yt o Izrael
Zëri I Tij buçet n’fuqinë e fjalës së vet
Është i madhi yt o Izrael
 

Strofa 2
Zoti do të bëjë që bukuria e lavdisë
Të duket dhe shkretëtira të lulezojë
Thuaji atij që n’zemër ka veç frikë
Forcohu dhe dëgjo zërin e tij
 
Refreni
Është i madhi yt o Izrael
I madhi yt o Izrael
Zëri I Tij buçet n’fuqinë e fjalës së vet
Është i madhi yt o Izrael
 

Strofa 3
Sytë që nuk shikojnë do të hapen të shikojnë,
Veshët që s’dëgjojnë do t’dëgjojnë
Të çalet do t’kërcejnë do t’hidhen porsi drerë
Gjuha e t’pagojit do t’këndojë
 
Refreni
Është i madhi yt o Izrael
I madhi yt o Izrael
Zëri I Tij buçet n’fuqinë e fjalës së vet
Është i madhi yt o Izrael

 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza