I lavdishëm

 
STROFA 1
G
Kjo dashuri kurrë s’na braktis,
Em
Kjo dashuri kurrë s’na harron
C               D
Dashuri nga një Zot që nuk të lë

STROFA 2
G
Në lirinë e përjetshme na çon,
Em
Ti je e vërteta ku në qëndrojmë
C               D
Dashuri nga një Zot që nuk të lë


REFRENI
G        Em
Le t’kërcejmë, le t’këndojmë
C           D
Le t’lavdrojmë ne mbretin tonë
Em     C    G     D
I lavdishëm është, I lavdishëm është


STROFA 3
G
Kjo sakrificë për shpëtimin,
Em
Çmimi i lartë për gjithë krijimin
C               D
Dashuri nga një Zot që nuk të lë

STROFA 4
G
Në Jezus Krishtin ne gjejmë lirinë,
Em
Në Jezus Krishtin ne gjejmë arsyen
C              D
Dashuri nga një Zot që nuk të lë


URA
       Em     D    G
Jezus ti je rruga, e verteta dhe jeta
Em
E gjej veten unë tek ti
D         G
E gjej veten unë tek ti, Zot

STROFA 1
Kjo dashuri kurrë s’na braktis,
Kjo dashuri kurrë s’na harron
Dashuri nga një Zot që nuk të lë

STROFA 2
Në lirinë e përjetshme na çon,
Ti je e vërteta ku në qëndrojmë
Dashuri nga një Zot që nuk të lë


REFRENI
Le t’kërcejmë, le t’këndojmë
Le t’lavdrojmë ne mbretin tonë
I lavdishëm është, I lavdishëm është


STROFA 3
Kjo sakrificë për shpëtimin,
Çmimi i lartë për gjithë krijimin
Dashuri nga një Zot që nuk të lë

STROFA 4
Në Jezus Krishtin ne gjejmë lirinë,
Në Jezus Krishtin ne gjejmë arsyen
Dashuri nga një Zot që nuk të lë


URA
Jezus ti je rruga, e vertëta dhe jeta
E gjej veten unë tek ti
E gjej veten unë tek ti, Zot
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza