I këndoj dashurisë tënde

 
Strofa 1
D
Lart pëmbi malet dhe mbi det
Em7
Rrjedh lumi yt me dashuri
G           Asus
Dhe zemrën time do të hap
D
Të më çlirojë Shëruesi
 

Strofa 2
D 
Për të vërtetën unë gëzoj
Em7
Dhe duart unë çdo ditë i ngre
G
Se unë përherë këndoj
Asus
Për dashurinë që zbriti


Ref
   D      Em7
I këndoj dashurisë tënde
G         Asus
I këndoj dashurisë tënde
D         Em7
I këndoj dashurisë tënde
G         Asus
I këndoj dashurisë tënde

Strofa 1
Lart pëmbi malet dhe mbi det
Rrjedh lumi yt me dashuri
Dhe zemrën time do të hap
Të më çlirojë Shëruesi
 
Strofa 2
Për të vërtetën unë gëzoj
Dhe duart unë çdo ditë i ngre
Se unë përherë këndoj
Për dashurinë që zbriti

Ref
I këndoj dashurisë tënde
I këndoj dashurisë tënde
I këndoj dashurisë tënde
I këndoj dashurisë tënde
 

Informacion per kengen

Autori: Martin Smith

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza