I denjë – Elevation worship

 
Intro 
Am7 C F G
Am7 C F G

Strofa 1
C	  G
Ti mbajte kryqin tim
     C    F   C  G
Dhe vdiqe që të jetoj në liri Zot
C	    G
  Ndaj jetën ty ta jap
     C     F     C  G
Dhe i këndoj, mirësisë tënde gjithmonë

Ref 
          F   G
I denjë është emri yt Jezus
       C
Lëvdimi të takon
          Am
I denjë është emri yt (2X) 


Strofa 2
C	 G
 Ti more turpin tim
      C    F    C  G
I shtangur jam prej dashurisë tënde.
C	  G
  Ky hiri yt vazhdon
      C    F      C  G
Ndaj i këndoj, mirësisë tënde gjithmonë

Intrumental
F Dm7 Am7 G C/E

Ura
    F
I lart'suar qofsh në qiej
    Dm
Ndërsa me lavdi k’tu vjen 
   Am
Vetem ti Zot je i denjë
    G     C
Emër mbi çdo emër je

Strofa 1
Ti mbajte kryqin tim
Dhe vdiqe qe te jetoj ne liri Zot
Ndaj jeten ty ta jap
Dhe i këndoj, mirësisë tënde gjithmonë

Ref
I denjë është emri yt Jezus
Levdimi te takon
I denjë është emri yt (2X) 

Strofa 2
Ti more turpin tim
I shtangur jam prej dashurisë tënde.
Ky hiri yt vazhdon
Ndaj i këndoj, mirësisë tënde gjithmonë

Ura
I lart'suar qofsh në qiej
Ndërsa me lavdi k’tu vjen 
Vetem ti Zot je i denje
Emër mbi çdo emër je 

Informacion per kengen

Autori: Steven Furtick, Chris Brown, Mack Brock

Përkthimi: Aurel Duro, Soel Birjani, Rexhina Vlashi

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza