Hyr nëpër portat

 
Strofa
Am         Dm     Am
Hyr nëpër portat e tij me lavd’rim
Em        Am
Hyr në oborret me falenderim (2x)

Ref
Am        G       Am
Gëzohu dhe ngazëllohu në Shpëtimtarin
Am        G        Am
Gëzohu dhe ngazëllohu në Atin e dritës
Am        G         Am
Gëzohu dhe ngazëllohu në shpëtimin tonë
Am        G          Am
Gëzohu dhe ngazëllohu në të lashtin e ditëvë

Strofa
Hyr nëpër portat e tij me lavd’rim
Hyr në oborret me falenderim (2x)

Ref
Gëzohu dhe ngazëllohu në Shpëtimtarin
Gëzohu dhe ngazëllohu në Atin e dritës
Gëzohu dhe ngazëllohu në shpëtimin tonë
Gëzohu dhe ngazëllohu në të lashtin e ditëvë 

Informacion per kengen

Autori: Nina Lee Hopper

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza