Hosanna

 
 
Em         C
Sytë e verbër le të hapen
D           Gmaj7
I dobëti thotë jam i fortë
C      Am7     B7sus  B7
Fjala e Zotit na thotë kështu


Am           D7sus D
Dhe në sprova unë qëndroj
Gmaj7         Cmaj7
Para maleve të k’saj jetë
Am7       B7sus B7  Em7
Zotin e kam mburojë dhe fuqi
Ref


Am7       D           Em7
Do t’i ngre duart lart n’praninë tënde
m7        D       G
Në shtëpinë e Zotit do të banoj
Am7     D
Haleluja Ti je Zot
G       C
Haleluja i Yti jam
Am7         B7sus    Esus E
Jezus Ty t’kam mburojë dhe fuqi 

Lëvdimi ngrihet, sytë i kthejmë tek Ti, i kthejmë tek Ti
Shpresa zgjohet, zemrat kanë mall për Ty, ne rrojmë për Ty

Se kur të shohim, ne gjejmë forcë për çdo ditë
Në praninë tënde frika jonë largohet tej, largohet tej
Hosan   -  na!  Hosan  -  na!
Perëndi që sjell shpëtim,    

i denjë për gjithë lëvdimin 
Hosan   -  na!  Hosan  -  na!
Eja vepro në mesin tonë
Mirë se vjen, Zot Jezus

Dëgjo dëshirën e zemrës që kthehet tek Ti,    
kthehet tek Ti             
N’mbret’rin tënde, jetët janë përtërirë, 
Ti na përtërin
 

Informacion per kengen

Autori: nej church

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza