Hosana – Hillsong

 
Strofa 1
E            C#m
Shoh mbretin e lavdisë, tek vjen mbi re me zjarr
      F#m    G#m
Gjithë bota dridhet, bota dridhet
 E        C#m
Shohë dhe hirin, na pastron nga cdo ëkat
      F#m        B
Dhe ne këndojmë, dhe ne këndojmë


Ref
E  A  B  C#m
Hosana, hosana
A     B C#m
Hosana në lartësi
E  A  B C#m
Hosana, hosana
A     B C#m
Hosana në lartësi


Strofa 2
 E               C#m
Unë shoh një brez të zgjedhur, ngrihet të të shërbejë ty
    F#m      G#m
Me vetmohim,  me vetmohim
E             C#m
Një rizgjim afrohet, kur lutemi edhe kërkojmë
        F#m          B
Qëndrojmë në gjunjë, qëndrojmë në gjunjë


Instrumentale: 
C#m  E  F#m  G#m
C#m  E  F#m  B


Urra:
A            B
Zemrën shëromë dhe pastromë
E           C#m
Hapi sytë e mi që të shoh lavdinë
A         B     C#m
Më trego për dashurinë që ke ti
A         B
Zot më thyej para teje
E                C#m
Gjithcka që unë jam, është prej teje Zot
A            B     C#m
Rrugën do të ndjek për në përjetësi

Strofa 1
Shoh mbretin e lavdisë, tek vjen mbi re me zjarr
Gjithë bota dridhet, bota dridhet
Shohë dhe hirin, na pastron nga cdo ëkat
Dhe ne këndojmë, dhe ne këndojmë


Ref
Hosana, hosana
Hosana në lartësi
Hosana, hosana
Hosana në lartësi


Strofa 2
Unë shoh një brez të zgjedhur, ngrihet të të shërbejë ty
Me vetmohim,  me vetmohim
Një rizgjim afrohet, kur lutemi edhe kërkojmë
Qëndrojmë në gjunjë, qëndrojmë në gjunjë


Urra:
Zemrën shëromë dhe pastromë
Hapi sytë e mi që të shoh lavdinë
Më trego për dashurinë që ke ti
Zot më thyej para teje
Gjithcka që unë jam, është prej teje Zot
Rrugën do të ndjek për në përjetësi
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza