Hiri yt

 
STROFA 
C           Am
Hiri yt duron pa fund o Zot
   F          G
Mirësia jote shterim nuk njeh
  C           Am
Shpirti yt jo kurrë nuk ndryshon
   F
Hiri yt është i njëjtë
       G
Dje sot dhe përjetë


REFRENI
G      C
Se ti je përjetë i mëshirshëm
  Am
Përjetë je besnik
  F          G
Përjetë Perëndi plot me dashuri
  C
Përjetë i persosur
  Am
I shenjtë në lavdi
 F          G   C
O Zot I përjetshëm përjetë je Ti

STROFA 
Hiri yt duron pa fund o Zot
Mirësia jote shterim nuk njeh
Shpirti yt jo kurrë nuk ndryshon
Hiri yt është i njëjtë
Dje sot dhe përjetë

Ref
Se ti je përjetë i mëshirshëm
Përjetë je besnik
Përjetë Perëndi plot me dashuri
Përjetë i persosur
I shenjtë në lavdi
O Zot I përjetshëm përjetë je Ti 

Informacion per kengen

Autori: Dition Dibra

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza