Hapmi ti Zot sytë e zemrës

 
Strofa 1
E
Hapmi ti Zot sytë e zemrës
B
Hapmi ti Zot sytë e zemrës
      A  
Dua të t’shoh ty
      E      
Dua të t’shoh ty (2x)


Ref
       B       C#m
Të t’shoh ty Zot, të ngritur lart
A            B
Në shkëlqimin e lavdisë tënde
 B         C#m
Derdh forcën dhe dashurinë  
     F#m          B
Kur ne këndojmë i shenjtë, i shenjtë, 


Ura
E
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
B
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
A
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
      E   
Dua të t’shoh Ty

Strofa 1
Hapmi ti Zot sytë e zemrës
Hapmi ti Zot sytë e zemrës
Dua të t’shoh ty
Dua të t’shoh ty (2x)

Ref
Të t’shoh ty Zot, të ngritur lart
Në shkëlqimin e lavdisë tënde
Derdh forcën dhe dashurinë  
Kur ne këndojmë i shenjtë, i shenjtë, i shenjtë

Ura
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
Dua të t’shoh Ty
 

Informacion per kengen

Autori: Michael W Smith

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza