Hajde, hajde (Na ka krijuar një zot besnik)

 
Strofa 1
Em   G   Am   B7    
Na ka krijuar një zot besnik, 
 Em    G      B7
Ai mbretëron me madhështi
Em      G  Am               
Prandaj ne themi eja le të festojmë
  B7  
I madh është zoti ynë


Ref
    Em
Hajde, hajde! Të lavd`rojmë Jezusin
  D
Eja eja! Në prezencën e tij
     Em                D
Do t’lartësojmë ty sepse ti je zoti mrekullueshmi
           C  D     C   D
Edhe ti sundon mbi të gjithë, mbi të gjithë
    Em
Hajde, hajde
 

Strofa 2
Em    G     Am     B7     
Në sofrën e tij  Ai na ka thirrur
 Em    G      B7
Ai të ka thirrur edhe ty
Em      G  Am             
Prandaj ne themi eja le të festojmë
   B7 
Të gëzojmë në përjet`si!

Strofa 1
Na ka krijuar një Zot besnik, 
Ai mbretëron me madhështi
Prandaj ne themi eja le të festojmë
I madh është Zoti ynë

Ref
Hajde, Hajde! Të lavd`rojmë Jezusin
Eja eja! Në prezencën e Tij
Do t’lartësojmë Ty sepse Ti je Zoti mrekullueshmi
Edhe Ti sundon Mbi të gjithë, mbi të gjithë

Strofa 2
Hajde hajde
Në sofrën e Tij  Ai na ka thirrur
Ai të ka thirrur edhe ty
Prandaj ne themi eja le të festojmë
Të gëzojmë në përjet`si!

 

Informacion per kengen

Autori: Teksti: Robert Cook dhe Elmira Mjeshtri. Muzika Robert Cook

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza