Gozhdët në duar

 
Strofa 1
G
Gozhdët në duart
Em
Gozhdët në këmbë
C          D
M`tregojnë se sa më doje
G         Em
Gjëmbat në ballë m`tregojnë se sa
C           D
Turp ti ke marrë t`më doje
 

Para Ref
     G    Em
Dhe kur qiejt të kalojnë
     G       Em
Gjithë vurratat do m`kujtojnë
    G        C
Dhe përherë ato do m`thonë
         D
Se sa shumë me doje
Ndaj une dua t`them….
 

Ref
   G         Em
Dashuria përherë, zemra ime përherë,
   C        D
Jeta ime përherë të takojnë. (2x)

Strofa 1
Gozhdët në duart
Gozhdët në këmbë
M`tregojnë se sa më doje
Gjëmbat në ballë m`tregojnë se sa
Turp ti ke marrë t`më doje
 
Refreni
Dhe kur qiejt të kalojnë
Gjithë vurratat do m`kujtojnë
Dhe përherë ato do m`thonë
Se sa shumë me doje
Ndaj une dua t`them….
 
Ura
Dashuria përherë, zemra ime përherë,
Jeta ime përherë të takojnë (2x)
 

Informacion per kengen

Autori: Gene Pietrini, CCLI - 2490768

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza