Gjithë qielli shpall

 
 Strofa 1
A     E    D  E
Gjithë qielli shpall
D      A      D   A
Lavdinë e zotit tonë të gjallë
A   E   D   E
Kush mund të flasë
    D   A   D  A 
Për bukurinë e zotit tonë
 

Strofa 2
A   E   D  E
Unë do të shpall
D     A      D   A
Lavdinë e zotit tonë të gjallë
A   E  D  E    
Që u  be fli
        D   A
Të më pajtojë më perendine
 

Refren
A        D  E
Gjithmonë ti do të jesh
  E    A   C#m  F#
I vetmi qengj mbi fron
   E   D    E  
Unë para teje ulem
    A
Dhe ty të adhuroj


 
Strofa 1
Gjithë qielli shpall
Lavdinë e zotit tonë të gjallë
Kush mund të flasë
Për bukurinë e zotit tonë
 
Strofa 3
Unë do të shpall
Lavdinë e zotit tonë të gjallë
Që u  be fli
Të më pajtojë më perendine
 
Ref
Gjithmonë ti do të jesh
I vetmi qengj mbi fron
Unë para teje ulem
Dhe ty të adhuroj


 

Informacion per kengen

Autori: Noel & Tricia Richards

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza