Gjithcka për ty

 
Intro 
G  A  D   G   A   D
 
G      A      D
Për dashurinë që zoti kish
G     A       Bm
Dha birin e tij Jezus Krisht
G      A   Bm  G    A    D
Për dashurinë ai vdiq, për dashuri u ngjall
 

       A         Bm
Oh sa herë o Zot unë të kam lënduar
         G         D
Por prapë ti më fal, kur unë ta kërkoj
        A         Bm        
Dhe sa herë o Zot unë ty të kam thënë
  G
Më merr ti pranë


Ref
        A    E    
Gjithçka kam nevojë je ti
  F#m       D
Je fillimi dhe mbarimi


G       A       D
Për dashurinë unë do t`këndoj
G      A       Bm
Bashkë me engjëjt që lavd’rojnë
G            A        
Përherë o Zot ti je i shenjtë
G    A     Bm
Ti je mbreti im përjetë
 

D        E   A
Për dashurinë ai u lut
 D     E    A
At u bëftë vullneti yt
D     E     A
Se ata s’dinë cfarë bëjnë
D            E    F#m
Kryqi im t’i afrojë në ty,  në ty,
     E
Në ty, në ty.

Për dashurinë që zoti kish
Dha birin e tij jezus krisht
Për dashurinë ai vdiq, për dashuri u ngjall
 

Oh sa herë o zot unë të kam lënduar
Por prapë ti më fal, kur unë ta kërkoj     
Dhe sa herë o zot unë ty të kam thënë
Më merr ti pranë


Ref
Gjithçka kam nevojë je ti
Je fillimi dhe mbarimi


Për dashurinë unë do t`këndoj
Bashkë me engjëjt që lavd’rojnë
Përherë o zot ti je i shenjtë
Ti je mbreti im përjetë
 

Për dashurinë ai u lut
At u bëftë vullneti yt
Se ata s’dinë cfarë bëjnë
Kryqi im t’i afrojë në ty,  në ty,
Në ty, në ty.
 

Informacion per kengen

Autori: Hillsongs

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza