Emrin Tënd Jezus

 
Intro Em C G  D 
      Em     C        G     D
Në krahët e tu unë vij, të dorëzohem ty
      Em   C               G     D
Tek ti frikën lë,  n’këmbët e fronit tënd
      Em     C           G    D
Planet që kam unë Zot, të gjitha ti jap ty
      Em     C           G      D
Eja zër vendin tënd, je i mirëpritur këtu.
Ref
C  
Eja tek ne
                    Em
Shiun dërgo ti, në këtë vend
D               
Në praninë tënde unë
C                      
Do të rrëfej dhe do të shpall
         G  D
Ti je i shenjti, Zot
 
C
Zhurmën dëgjo, qielli po zbret
Em            D
Eja o Zot, Fryma jote të fryjë
C             Em              G     D    
Unë do të shpall emrin e vetëm që shpëton, 
Em   C    G   D  
Jezus.
        C              Em  D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus
        C              Em  D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus.
        C              Em  D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus
        C              Em  D
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus.


Në krahët e tu unë vij, të dorëzohem ty
Tek ti frikën lë,  n’këmbët e fronit tënd
Planet që kam unë Zot, të gjitha ti jap ty
Eja zër vendin tënd, je i mirëpritur këtu.

Ref 
Eja tek ne
Shiun dërgo ti, në këtë vend   
Në praninë tënde unë                      
Do të rrëfej dhe do të shpall
Ti je i shenjti, Zot
Zhurmën dëgjo, qielli po zbret           
Eja o Zot, Fryma jote të fryjë    
Unë do të shpall emrin e vetëm që shpëton, 
Jezus.
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus.
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus
Emrin tënd Jezus, Emrin tënd Jezus.
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza