Emri Jezus

 
 
Strofa 1
C          Am
Emri Jezus është përmbi çdo gjë
   F       G       C
Përmbi çdo pushtet fuqi, dhe principatë (2X)

Ref
       F     G   Em   Am
Sepse s’ka asnjë emër përmbi qiej dhe tokë
       F     G   Em   Am
Sepse s’ka asnjë emër që ti të shërohesh
       F     G   Em   Am
Sepse s’ka asnjë emër që ti të shpëtohesh
       F  Bm7    G
Sepse s’ka asnjë tjetër si ty

Ura
          C  F     G
Ne do të ngrejmë duart të t’lartësojmë
     C    F    G
Me gjithe zemër do të këndojmë
      C     F   G
Do të japim lavdi në përjetësi
      C    F   G
Më këngën time do zgjoj agimin
      C    F   G
Do t’thur lavde shumë të lartit
      C       F  G
Se ti je shkëmbi i shpëtimit tim

 

 
Strofa 1
Emri Jezus është përmbi çdo gjë
Përmbi çdo pushtet fuqi
Dhe principatë (2X)

Ref
Sepse s’ka asnjë emër përmbi qiej dhe tokë
Sepse s’ka asnjë emër që ti të shërohesh
Sepse s’ka asnjë emër që ti të shpëtohesh
Sepse s’ka asnjë tjetër si ty

Ura
Ne do të ngrejmë duart të t’lartësojmë
Me gjithe zemer do të këndojmë
Do të japim lavdi në përjetësi
Më këngën time do zgjoj agimin
Do t’thur lavde shumë të lartit
Se ti je shkëmbi i shpëtimit tim

 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza