Emanuel – Hillsongs

 
Strofa 1
E      B    C#m    B  A
I shenjtë i shenjtë, unë të përulem ty
    C#m  B E
Zot dhe mbreti im
E   B   C#m  B   A
Haleluja,  erdhe ti tek ne
    C#m    B
Çdo gjë e bëre të re

Ref
F#m  B   E  A
Emanuel, Jezus Krisht
B       F#m
Ti vetëm nuk më le
B      E    A
Bariu im mbi mua ti shikon
B  C#m
Emanuel

Strofa 2
Sa i madh je, yjet në qiell i njeh
Në natën më të thellë, 
Ende më do, emrin tim thërret
Dhe unë ty të ndjek

Ura
C#m      B     A   B
I shenjti, i shenjti i plotfuqishëm
C#m B A   B
S'ka asnjë si ti

Strofa 1
I shenjtë i shenjtë, unë të përulem ty
Zot dhe mbreti im
Haleluja,  erdhe ti tek ne
Çdo gjë e bëre të re

Ref
Emanuel, Jezus Krisht
Ti vetëm nuk më le
Bariu im mbi mua ti shikon
Emanuel

Strofa 2
Sa i madh je, yjet në qiell i njeh
Në natën më të thellë, 
Ende më do, emrin tim thërret
Dhe unë ty të ndjek

Ura
I shenjti, i shenjti i plotfuqishëm
S'ka asnjë si ti

 

Informacion per kengen

Autori: Reuben Morgan

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza