Eja le të festojmë

 
Strofa 1
G         Em         Am    
Eja le të festojmë dhuratën e tij të festojmë
C         Am7   C    D
Birin e tij që na deshi dhe na dha jetë

Strofa 2
 G           Em         Am    
Lavdi për ty o mbret ti na jep gëzim që askush s’na jep
C          Am7   C        G
Ofrimin tone ty të japim dhe kjo është festa jonë

Ref
G     C     Am7     C         Em
Eja le të festojmë, të festojmë festojmë e t’i këndojmë
C         D       G
Festojmë e t’i këndojmë mbretit tone (2x)


Strofa 1   
Eja le të festojmë dhuratën e tij të festojmë
Birin e tij që na deshi dhe na dha jetë

Strofa 2  
Lavdi për ty o mbret ti na jep gëzim që kush s’na jep
Ofrimin tone ty të japim dhe kjo është festa jonë

Ref
Eja le të festojmë, të festojmë festojmë e t’i këndojmë
Festojmë e t’i këndojmë mbretit tone (2x)
 

Informacion per kengen

Autori: Dave Bankhead, Trish Morgan

Titulli origjinal: Come on and Celebrate

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza