Egjipti

 
V1
Am     F
Jo sdo tharroj
C         G
Mrekulline se si ti sole
Am     F
Shpetimin Zot
  C        G
Eksodin e zemres time
 
PreCh
Am
Me gjete
F
Liri m'dhe
C     G      Am
Ujerat I ndave te me clirosh
F   G
O Jahveh
 
Ref
Am 
Zot per mua ti lufton
     F
Cdo fitore ke ne dore
    C      G
Halelujah, Halelujah
   Am
Ne dysh detin ndave ti
   F
Me drejtove ne thellesi
  C    G
Haleluja Haleluja
 

V2
    Am     
Reja ne dite
            F
Nje shenje, se je me mua
     C 
Flaka ne nate
            G
Nje llambe ne kemben time
 
Pre Ch
Am
Me gjete
F
Liri m'dhe
C     G      Am
Ujerat I ndave te me clirosh
F   G
O Jahveh
 
Ref
 
Ura
   F
Ne egjiptin tim ti erdhe
   G
Dhe per dore ti me more
   Am
Marshuam drejt lirise ne
   C
N’token e premtuar
 
   F
Jo tani nuk te harroj ty
   G
Do t’kendoj per cfare ke bere
   Am
Vdekja u perpi pergjithmone
    C
Nga vrulli e dashurise

Jo sdo tharroj
Mrekulline se si ti sole
Shpetimin Zot
Eksodin e zemres time
 
Me gjete
Liri me dhe
Ujerat I ndave te me clirosh
O Jahveh
 
Ref
Zot per mua ti lufton
Cdo fitore  ke ne dore
Halelujah, Halelujah
Ne dysh detin ndave ti
Me drejtove ne thellesi
Haleluja Haleluja
 
Reja ne dite
Nje shenje, se je me mua
Flaka ne nate
Nje llambe ne kemben time
 
PreCh
Me gjete
Liri m’dhe
Ujerat I ndave te me clirosh
O Jahveh
 
Ura
Ne egjiptin tim ti erdhe
Dhe per dore ti me more
Marshuam drejt lirise ne
N’token e premtuar
 
Jo tani nuk te harroj ty
Do t’kendoj per cfare ke bere
Vdekja u perpi pergjithmone
Nga vrulli i dashurise 

Informacion per kengen

Autori: Egypt - Bethel Music, Cory Asbury

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza