E marrë kjo dashuri -/- Reckless Love

 
Strofa 1
Dm      C         A#
Para se të flisja unë, më këndoje ti
Dm        C      A#
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
Dm      C         A#
Para se të merrja frymë, ti fryve jetë tek unë
Dm        C      A#
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
 
Ref
   Dm        C 
Oh, sa e pamatshme, e pafundme,
   A#      F
E marrë kjo dashuri
  Dm         C     A#     F
Oh më ndjek, lufton gjersa t’më gjejë dhe lë 99-të
       Dm        C        
Jo s’mund ta fitoj, se meritoj,
        A#   F
Por prapë për mua jetën jep
   Dm       C 
Oh, sa e pamatshme, e pafundme,
  A#      F
E marrë kjo dashuri 

Strofa e 2
Dm     C          A#  
Dhe pse armiku yt, për mua luftove ti
Dm      C      A#  
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
Dm         C       A#  
Kur ndjehesha pa vlerë, për mua pagove ti
Dm          C             A#  
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
Ura
Dm                      C 
Nuk ka terr që se k'then në dritë
              A#
Mal që s’kapërcen ti
            F
Derisa t’më gjesh
Dm              C 
Nuk ka mur që s’rrëzon ti
               A#
Gënjeshtër që se mposht ti
           F
Derisa t’më gjesh

Strofa 1
Para se të flisja unë, më këndoje ti
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
Para se të merrja frymë, ti fryve jetë tek unë
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
 
Ref 
Oh, sa e pamatshme, e pafundme,
E marrë kjo dashuri
Oh më ndjek, lufton gjersa t’më gjejë dhe lë 99-të
Jo s’mund ta fitoj, se meritoj,  
Por prapë për mua jetën jep
Oh, sa e pamatshme, e pafundme,
E marrë kjo dashuri 

Strofa e 2

Dhe pse armiku yt, për mua luftove ti
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë
Kur ndjehesha pa vlerë, për mua pagove ti
Me mua ti ke qënë shumë, shumë i mirë

Ura
Nuk ka terr që se k'then në dritë          
Mal që s’kapërcen ti        
Derisa t’më gjesh
Nuk ka mur që s’rrëzon ti            
Gënjeshtër që se mposht ti           
Derisa t’më gjesh
 

Informacion per kengen

Autori: Cory Asbury

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza