E dua praninë tënde

 
Strofa
G D C       Em  D C
Në lavdinë….   e pranisë tënde
G D C       Em D C
Çlodhje gjen.… shpirti im
G D C       Em D C
Në thellsinë….  e dashurisë
G D C       Em D C
Paqe gjej….    dhe më mbush

Ref
G    D Am      C
E dua, dua unë praninë tënde
G    D Am      C
E dua, dua unë praninë tënde
G    D  Am    C  G
Të dua, dua, të dua Jezus
D   Am        C
E dua, dua unë praninë tënde

Strofa 1
Në lavdinë….     e pranisë tënde
Çlodhje gjen.…  shpirti im
Në thellsinë….   e dashurisë
Paqe gjej….       dhe më mbush

Ref
E dua,  dua unë praninë tënde
E dua, dua unë praninë tënde
Të dua, dua, të dua Jezus
E dua, dua unë praninë tënde 

Informacion per kengen

Autori: Darren Clarke & Jessie Lane,  CCLI 2678085

I love your presence

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza