Do të ndjek ty

 
Intro: 
Em  C  G  D 

Em         C
Ku shkon Ti, do t’shkoj 
          G
Ku qëndron, do t’rri 
        D
Kur lëviz, do t’vij 
       Em  C  G  D
Do të ndjek Ty 
 

C      Em
Rrugët e tua Zot
        D      
Janë plot siguri 
     G  D  C
Ndaj veç Ty do të besoj 
         Em
Për ç’ka më rrethon  
         D
Dhe përmbi k’të jetë 
   G      C
Vetëm Ty do të besoj
D
  Vec në ty          
 
 
Rref
Em       C
Ku shkon Ti, do t’shkoj 
         G
Ku qëndron, do t’rri 
        D
Kur lëviz, do t’vij 
        Em
Do të ndjek Ty Zot
        C
Do të dua kë do ti    
         G
Do t’shërbej si ti  
          D
Nëse humbas k’të jetë  
        Em  C
Do të ndjek Ty Zot,  
        G   D
Do të ndjek Ty Zot. 
 

C         Em
Je Drit’ për k'të botë   
          D
Dhe për mua Zot, 
    G   D  C
Veç për Ty do të jetoj.    
        Em
Të kërkoj ty Zot,  
            D
Dhe e di se do të gjej,  
    G        C
Veç për Ty unë kam nevoj 
  D
Veç për ty


Urra
C        G       D
Veç në Ty ka jet’ të përjetshme, 
C        G     D    C
Veç në Ty gjej liri për shpirtin tim,
C        G    D    C          
Veç në ty gjej gezim që nuk mbaron  
Em
Do të ndjek Ty.

Ku shkon Ti, do t’shkoj 
Ku qëndron, do t’rri 
Kur lëviz, do t’vij 
Do të ndjek Ty 
 
Rrugët e tua Zot
Janë plot siguri 
Ndaj veç Ty do të besoj. 
Për ç’ka më rrethon  
Dhe përmbi k’të jetë 
Vetëm Ty do të besoj.
 Vec në ty          
 
Rref
Ku shkon Ti, do t’shkoj 
Ku qëndron, do t’rri 
Kur lëviz, do t’vij 
Do të ndjek Ty Zot
Do të dua kë do ti    
Do t’shërbej si ti  
Nëse humbas k’të jetë  
Do të ndjek Ty Zot,  
Do të ndjek Ty Zot. 
 
Je Drit’ për k'te bot’   
Dhe për mua Zot, 
Veç për Ty do të jetoj.    
Të kërkoj ty Zot,  
Dhe e di se do të gjej,  
Veç për Ty unë kam nevoj, 
Veç për ty

Urra
Veç në Ty ka jet’ të përjetshme, 
Veç në Ty gjej liri për shpirtin tim,
Veç në ty gjej gezim që nuk mbaron  
Do të ndjek Ty.
 

Informacion per kengen

Autori: Chris Tomlin

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza