Do të japim lavdi

 
C         Em  Am
Do të japim lavdi dhe nder
       F      Dm
Do ngrejmë duart të lartësojmë ty
     F      G    C 
Të lartësojmë emrin tënd të shenjtë
 

Refreni
  G    C              
Se ti je i madh 
   Em     Am
i fuqishëm, je i madh
    F       Dm
S’ka asnje tjeter si ti
   F    G   C
S’ka asnje tjeter si ti

Do të japim lavdi dhe nder
Do ngrejmë duart të lartësojmë ty
Të lartësojmë emrin tënd të shenjtë
 
Refreni
Se ti je i madh 
i fuqishëm, je i madh
S’ka asnje tjeter si ti
S’ka asnje tjeter si ti
 

Informacion per kengen

Autori: Terry MacAlmon

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza