Dikur në një grazhd

 
G            C      G
Dikur në një grazhd ku nuk kishte djep
D           G
I vogli Zot Jezus pushonte atje
G             C      G
Gjithë yjet në qiell po shikonin nga lart
D      G    Am   D  G
I vogli Zot Jezus po flinte mbi kashtë

G           C     G
Blegërin bagëtia dhe bebi s’fle më
D              G
I vogli Zot Jezus nuk qan aspak
G           C      G
Të dua Zot Jezus shikomë nga lart
D      G   Am  D  G
Këtu rri me mua sa dielli të dalë

G            C     G
Pranë meje Zot Jezus të lutem qëndro
    D            G
Pranë meje përjetë të më duash kërkoj
G            C    G
Beko gjithë fëmijët që ti i do shumë
  D     G     Am  D   G
Dhe merrna në qiell Zot me ty të jetojmë

Dikur në një grazhd ku nuk kishte djep
I vogli Zot Jezus pushonte atje
Gjithë yjet në qiell po shikonin nga lart
I vogli Zot Jezus po flinte mbi kashtë

Blegërin bagëtia dhe bebi s’fle më
I vogli Zot Jezus nuk qan aspak
Të dua Zot Jezus shikomë nga lart
Këtu rri me mua sa dielli të dalë

Pranë meje Zot Jezus të lutem qëndro
Pranë meje përjetë të më duash kërkoj
Beko gjithë fëmijët që ti i do shumë
Dhe merrna në qiell Zot me ty të jetojmë 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza