Deri në fund të botës

 
Intro  
Em C G D 

Strofa
Em  C G   D     Em  C
Dashuria jote Zot më rrethon
G    D
Më pushton
Em    C            
Frikë më unë nuk kam
G   D      Em C
Paqen veç tek Ti gjej


PCh
D
Gjithshka do të jap
     Em
Veç të tregoj për ty
    C
Se për k’të ti më thirre
   G
Për k’të ti më thirre
 D
Thellë në zemër unë
      Em
Besoj premtimin
      C       D
S’do t’a fsheh, s’do t’a fsheh


Ref
 G
Jezus unë besoj në ty
  D
Dhe unë do të shkoj
   Am7
Deri në fund të botës
   C
Deri në fund të botës
  G
Se ti je biri i Perëndisë
   F
Dhe bota do të shohë
     Am7    D
Se ti je Zot ti je Zot

Strofa 1
Dashuria jote Zot më rrethon
Më pushton
Frikë më une nuk kam
Paqen veç tek Ti gjej

Para Ref
Gjithshka do të jap
Veç të tregoj për ty
Se për k’të ti më thirre
Për k’të ti më thirre

Thellë në zemër unë
Besoj premtimin
S’do t’a fsheh, s’do t’a fsheh
S’do t’a fsheh, s’do t’a fsheh

Ref
Jezus unë besoj në ty
Dhe unë do të shkoj
Deri në fund të botës
Deri në fund të botës
Se ti je biri i Perëndisë
Dhe bota do të shohë
Se ti je Zot ti je Zot
 

Informacion per kengen

Autori: Joel Houston, Marty Sampson CCLI # 3744578,

Perkthimi: Kisha Rilindja

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza