Dëgjo o Izrael

 
Strofa 1
Dm
Dëgjo o Izrael që Zoti yt është i vetmi, Haleluja!
Dm
Dëgjo o Izrael që Zoti yt është i vetmi, Haleluja!

Ref
      F     C/E
Dhe do të duash Zotin tënd
       Dm     F C/E
Nga shpirti yt nga zemra jote
     F      C/E
Dhe lavdëroje Mbretin tënd
     Dm   A
Gjej kënaqësi në Të (2X)

Ura
    Dm   C  Dm
I vetmi shpëtimtar është
         C Dm
Nuk ka shpengues tjetër
           C    Dm
Japim gjithçka, t’lav’drojmë Ty
      Bb    Gm    A
Dhe zërat tanë i ngrejmë të shpallim

Strofa 1
Dëgjo o Izrael që Zoti yt është i vetmi, Haleluja!
Dëgjo o Izrael që Zoti yt është i vetmi, Haleluja!

Ref
Dhe do të duash Zotin tënd
Nga shpirti yt nga zemra jote
Dhe lavdëroje Mbretin tënd
Gjej kënaqësi në Të (2X)

Ura
I vetmi shpëtimtar është
Nuk ka shpengues tjetër
Japim gjithçka, t’lav’drojmë Ty
Dhe zërat tanë i ngrejmë të shpallim 

Informacion per kengen

Autori: ROBERT D. FITTS

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza