Dashuri pa masë – Radical Love

 
Intro
Am  F  C  G

Strofa 1
Am       F
Në ërrësirë më gjete Zot
C       G
Më dhe jetë e më dhe shpresë
Am       F
Dhe dashuri pa masë Zot
  C
Nga errësira më nxorrë
  G
Më solle në dritë


Strofa 2
Am       F
I verbër isha tani shoh
C       G
Mëshira jote më cliroj
Am         F
Favor kë venë rreth meje
   C
Dashuria jote më gjeti
  G
Tani këndoj

Ref
F          C
Mërrma zemrën jotja është
    Am        G
E jotja është,  e jotja është. (2x)


Strofa 3
Am       F
Asnjë shpirtin s’ma shpëton
C      G
Vetëm ti më bën të plotë
Am       F
Jezus më kë fituar
           C
Më dashuri më ke rrethuar
     G
Tani këndoj

Ura
Am
I jap të gjitha Zot
F
Për ty dhe vetëm ty
C
Për tënden sacrificë
G
Jetën e jap tek ti

Am
Pagove ti
F
Jetën dhe ti
C
Në kryq dhe në varr
G
Mëkatin ke marrë

Strofa 1
Në ërrësirë më gjete Zot
Më dhe jetë e më dhe shpresë
Dhe dashuri pa masë Zot
Nga ërrësira më nxorrë
Më solle në dritë


Strofa 2
I verbër isha tani shoh
Mëshira jote më cliroj
Favor kë venë rreth meje
Dashuria jote më gjeti
Tani këndoj

Ref
Mërrma zemrën jotja është
E jotja është,  e jotja është. (2x)


Strofa 3
Asnjë shpirtin s’ma shpëton
Vetëm ti më bën të plotë
Jezus më kë fituar
Më dashuri më ke rrethuar
Tani këndoj

Ura
I jap të gjitha zot
Për ty dhe vetëm ty
Për tënden sacrificë
Jetën e jap tek ti

Pagove ti
Jetën dhe ti
Në kryq dhe në varr
Mëkatin ke marrë
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza