Dashuri pa kufi

 
Strofa 1
Em         B
Dashuri e Perëndisë asnjëherë nuk ka kufi
             Em   B    
Është e derdhur tek cdo njeri
Em          B
Kjo e madhe dashuri dhënë përmes Birit të Tij
           Em   E7
Për të na cuar ne në liri

Ref
Am           Em
Vetëm zemrën po të hap dashuri e Tij do t’vij
B               Em E
Dhe vetë jeta ime do t’jetë e Tij
Am
Dorën unë t’i zgjat Atij
Em
Ai ma merr me dhembshuri
B           Em  E7
Dashuri e Tij nuk ka kufi

Strofa 1
Dashuri e Perëndisë asnjëherë nuk ka kufi
Është e derdhur tek cdo njeri
Kjo e madhe dashuri dhënë përmes Birit të Tij
Për të na cuar ne në liri

Ref
Vetëm zemrën po të hap dashuri e Tij do t’vij
Dhe vetë jeta ime do t’jetë e Tij
Dorën unë t’i zgjat Atij
Ai ma merr me dhembshuri
Dashuri e Tij nuk ka kufi
 

Informacion per kengen

Autori: Ditjon Dibra

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza