Çfarë Zoti për mua ka bërë

 
  C       F   C
T’thotë i dobëti jam i fortë
     C     F   Am
T’thotë i varfëri i pasur jam
      C    F   C
T’thotë i verbëri mund të shoh
     Am    G   C
Se çfarë Zoti për mua ka bërë

Ref
  G   Am
Hosana, Hosana,
    F      G  C
Qengji që fli për ne u bë
  G   Am
Hosana, Hosana,
   F   G   C
Ai vdiq dhe u ringjall

       C        F   C
Nga ujëra të thella, do të ngrihem lart
       F    Am
Në krahët e Perëndisë At
     C  F    C
Këngë gëzimi do të këndoj
    Am  G   C
Jezus Krishti më çliroi


Strofa 1 
T’thotë i dobëti jam i fortë
T’thotë i varfëri i pasur jam
T’thotë i verbëri mund të shoh
Se çfarë Zoti për mua ka bërë

Ref
Hosana, Hosana,
Qengji që fli për ne u bë
Hosana, Hosana,
Ai vdiq dhe u ringjall

Strofa 2
Nga ujëra t’thella, do të ngrihem lart
Në krahët e Perëndisë At
Këngë gëzimi do të këndoj
Jezus Krishti më çliroi


 

Informacion per kengen

Autori: Reuben Morgan, CCLI # 258803

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza