Cdo gje dhe asgje me pak — Everything and Nothing less

 
Intro F#m  A  E  Bm7

F#m        A2     E      Bm7
Ne gjunje qendroj, ofrim sjell
F#m      A2         E      Bm7
Dhe duart zgjas, Zot te sjell ty, gjithcka
Bm7                 D
Cdo gje dhe asgje me pak
     F#m       E
Me te miren, gjithcka
                   D
Ti meriton cdo fryme qe marr
   F#m        E
K’te Jete , k'te kenge
 A       F#m     E
Dorezoj, Dorezoj gjithcka 2x
F#m        A2       E      Bm7
Zot, merr kontroll,  te besoj Ty
F#m     A2         E
Cdo gje e le, te t’jap ty
                 D
Cdo gje dhe asgje me pak
     F#m      E
Me te miren, gjithcka
                   D
Ti meriton cdo fryme qe marr
  F#m       E
K’te Jete , kte kenge

Rref
 A       F#m      E
Dorezoj, dorezoj gjithcka (4x)
Urra  
D                    E             
Cdo gje dhe asgje me pak, ta jap ty,
F#m                  A
Cdo gje dhe asgje me pak, perjete,
D
Cdo gje dhe asgje me pak
E       F#m        A       E
Jeten ta jap,   E jotja eshte

Ne gjunje qendroj, ofrim sjell
Dhe duart zgjas, Zot te sjell ty, gjithcka
Cdo gje dhe asgje me pak
Me te miren, gjithcka
Ti meriton cdo fryme qe marr
K’te Jete , k'te kenge
Dorezoj, Dorezoj gjithcka 2x
Zot, merr kontroll,  te besoj Ty
Cdo gje e le, te t’jap ty
Cdo gje dhe asgje me pak
Me te miren, gjithcka
Ti meriton cdo fryme qe marr
K’te Jete , kte kenge

Rref
Dorezoj, dorezoj gjithcka (4x)

Urra               
Cdo gje dhe asgje me pak, ta jap ty,
Cdo gje dhe asgje me pak, perjete,
Cdo gje dhe asgje me pak
Jeten ta jap, E jotja eshte
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza