Çdo ditë

 
Strofa 1
D     A       F#m    E
Ç’mund të them Zot je… Ti që më dhe jetë dhe
D     A       F#m    E
S’mund të them sa shumë… vlere për mua Ti ke
D     A       F#m     E
Që më shpëtove Zot… të jap gjithçka që unë jam
D     A       F#m      E     D    A F#m E D A F#m E
Që çdo ditë mund të… jem një dritë për emrin tënd


Strofa 2
D    A       F#m      E
Zot mësoj çdo ditë… t’qëndroj mbi fjalën tënde
D    A      F#m       E
Dhe po lutem që… Ty të njoh me shumë Zot
D    A      F#m       E
Më drejto në çdo… hap që marr gjatë jetës
D    A      F#m      E        D A F#m E
Që çdo ditë mund të… jem një dritë në botë për Ty


Ref
A  D    F#m   E
Zot çdo ditë për Ty jetoj unë
A  D    F#m   E   A
Dhe çdo ditë mbas teje do të vij
D     F#m    E           A D F#m E
Dhe çdo ditë unë do të ec me Ty


Ura
A     D     F#m   E       A  D  F#m E
Për Ty Jezus jetoj çdo ditë (4X)

Strofa 1
Ç’mund të them Zot je… Ti që më dhe jetë dhe
S’mund të them sa shumë… vlere për mua Ti ke
Që më shpëtove Zot… të jap gjithçka që unë jam
Që çdo ditë mund të… jem një dritë për emrin tënd

Strofa 2
Zot mësoj çdo ditë… t’qëndroj mbi fjalën tënde
Dhe po lutem që… Ty të njoh me shumë Zot
Më drejto në çdo… hap që marr gjatë jetës
Që çdo ditë mund të… jem një dritë në botë për Ty

Ref
Zot çdo ditë për Ty jetoj unë
Dhe çdo ditë mbas teje do të vij
Dhe çdo ditë unë do të ec me Ty

Ura
Për Ty Jezus jetoj çdo ditë (4X)
 

Informacion per kengen

Autori: Joel Houston, CCLI #: 2798154

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza