Beteja Atij i takon

 
Em          D     Em
Me armët qiellore ne luftën fillojmë 
  C    D     Em
Beteja i takon Zotit tonë
  Em           D      Em
Dhe armët e djallit ndaj nesh nuk qëndrojnë
  C    D     Em
Beteja i takon Zotit tonë

C   D G  D Em D  G
Këndojmë lavdi edhe nder
   C    D     Em
Pushtet dhe fuqi Zotit tonë (2x)

    Em          D    Em
Kur pushteti i errësirës si lumi të vijë
  C    D     Em
Beteja i takon Zotit tonë
  Em          D       Em
Skeptrin ka ngritur, fuqi e gjakut të Tij
  C    D     Em
Beteja i takon Zotit tonë

   Em        D      Em
Kur armiku t’sulmon ti vëlla mos ki frikë
  C    D     Em
Beteja i takon Zotit tonë
 Em        D      Em
Kurajo vëlla se shpëtimi është pranë
  C    D     Em
Beteja i takon Zotit tonëMe armët qiellore ne luftën fillojmë 
Beteja i takon Zotit tonë
Dhe armët e djallit ndaj nesh nuk qëndrojnë
Beteja i takon Zotit tonë

Këndojmë lavdi edhe nder
Pushtet dhe fuqi Zotit tonë (2x)
Kur pushteti i errësirës si lumi të vijë
Beteja i takon Zotit tonë
Skeptrin ka ngritur, fuqi e gjakut të Tij
Beteja i takon Zotit tonë

Kur armiku t’sulmon ti vëlla mos ki frikë
Beteja i takon Zotit tonë
Kurajo vëlla se shpëtimi është pranë
Beteja i takon Zotit tonë


 

Informacion per kengen

Autori: Jamie Owens-Collins

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza