Beko o shpirti im

 
Em
Beko, o shpirti im, ti Perëndinë
                B
Dhe jo ti mos harro veprat e Tij
  Am
Ai është i vetmi që shëron
            Em
Dhe nga vdekja të shpëton


Em
Ai na i fal të gjitha paudhësitë
                 B
Rrugët e Tij të çojnë vetëm në dritë
 Am
Ai është i vetmi Perëndi
           Em
Që për ne dha Birin e Tij

       B
I mbushur plot me gëzim
   Em
Zotin beko, shpirti im
     B          Em
Dhe lavdëroje Atë ti përgjithmonë
    Am      D
Në të mirë e në rrezik
    G    Em
Jo ti mos ki frikë
   B         Em
Zoti ynë është një Zot besnik (2X)


Orkestrimi : Besnik Gace
Kendon: Aurel Duro

Beko, o shpirti im, ti Perëndinë
Dhe jo ti mos harro veprat e Tij
Ai është i vetmi që shëron
Dhe nga vdekja të shpëton

Ai na i fal të gjitha paudhësitë
Rrugët e Tij të çojnë vetëm në dritë
Ai është i vetmi Perëndi
Që për ne dha Birin e Tij

I mbushur plot me gëzim
Zotin beko, shpirti im
Dhe lavdëroje Atë ti përgjithmonë
Në të mirë e në rrezik
Jo ti mos ki frikë
Zoti ynë është një Zot besnik (2X)
 

Informacion per kengen

Autori: Muzika: Bledar Kurti

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza