Asgjë s’do t’më kthejë më pas

 
Intro 
G  Bm A       

D
Jam i zgjedhur jam i lirë
           Bm
Të jetoj në përjetësi
  G
I lirë përgjithmonë

  D
Më ngrite lart, ti më drejton
           Bm
Këmbët e mia i forcon
 G       D
I yti përgjithmonë

Pre Chorus
G  Bm            A
Dhe asgje s’do t’më kthejë më pas
              G
Asgjë s'do t'më kthejë më pas
  Bm           A
Asgje s'do t'më kthejë më pas

Chorus           
D           A
Prangat u thyen jam i lirë
    Bm
Jam i gjallë t’jetoj për ty
    A
Jam i gjalle t’jetoj për ty
D           A
O c’dashuri si ka mundësi?
     Bm
Dhe gjithcka për mua ti
     A             G
Dhe gjithcka për mua ti, dhe gjithcka

D
Mëkatin tim e lave ti 
             Bm
Pastruar jam unë për cdo ditë
  G
I lirë përgjithmonë

D
Përpara fronit unë qëndroj
          Bm
Kurorën e jetës të fitoj
   G      D
I yti përgjithmonë
 
D A  Bm A 
 
Urra
  G       A        
I lirë t'jetoj, I lirë të jap
Bm
I lirë të jem, i lirë të t’dua. (2x)
  G       A        
I lirë t'jetoj, I lirë të jap
  Bm              G
I lirë të jem, i lirë të t’dua  Zot

Jam i zgjedhur jam i lirë
Të jetoj në përjetësi
I lirë përgjithmonë

Më ngrite lart, ti më drejton
Këmbët e mia i forcon
I yti përgjithmonë

Pre Chorus
Dhe asgje s’do t’më kthejë më pas
Asgjë s'do t'më kthejë më pas
Asgje s'do t'më kthejë më pas

Chorus           
Prangat u thyen jam i lirë
Jam i gjallë t’jetoj për ty
Jam i gjalle t’jetoj për ty
O c’dashuri si ka mundësi?
Dhe gjithcka për mua ti
Dhe gjithcka për mua ti, dhe gjithcka

Mëkatin tim e lave ti 
Pastruar jam unë për cdo ditë
I lirë përgjithmonë

Përpara fronit unë qëndroj
Kurorën e jetës të fitoj
I yti përgjithmonë
 
Urra       
I lirë t'jetoj, I lirë të jap
I lirë të jem, i lirë të t’dua     
I lirë t'jetoj, I lirë të jap
I lirë të jem, i lirë të t’dua  Zot
 

Informacion per kengen

Autori: Tim Hughes , Martin Smith    CCLI #: 4879277

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza