Ai që shpëton

 
Intro: 
C  G  Em  D

C         G
Kemi nevojë për hirin
           Em
Dashurinë që kurrë s’zhgënjen
  D         C
Mëshira të bjerë tek unë

          G
Kemi nevojë për falje
          Em
Mirësinë e Shpëtimtarit
  D      C D   C  D
Shpresa për kombet


C          G
Pranomë kështu siç jam unë
        Em
Me frikën dhe dështimet
  D         C
Jetën më mbush sërish
          G
Jetën jap që të ndjek Ty
        Em
Dhe çdo gjë që besoj
  D      C D   C  D     
Tani dorëzohem
 
Ref:

G
Jezus
       D
Ti që lëviz malet
   C      G
Ti je Ai që shpëton
   Em     D
Je Ai që shpëton

G
Përjetë është
     D
Zoti i shpëtimit
       C  G
U ngrit, mbi vdekjen fitoi
     Em     D
Ai mbi vdekjen fitoi

 C G Em D

Ura:
C      G     D
Shkëlqe dhe bota le ta shoh
    Em        C        G    D   
Këndojmë për lavdinë e mbretit tonë të gjallë Jezus

Intro: 
C  G  Em  D

C                G
Kemi nevojë për hirin
Em
Dashurinë që kurrë s’zhgënjen
D              C
Mëshira të bjerë tek unë

G
Kemi nevojë për falje
Em
Mirësinë e Shpëtimtarit
D
Shpresa për kombet
C D   C  D

C               G
Pranomë kështu siç jam unë
          Em
Me frikën dhe dështimet
  D           C
Jetën më mbush sërish
          G
Jetën jap që të ndjek Ty
         Em
Dhe çdo gjë që besoj
 D
Tani dorëzohem
 
Ref:

G
Jezus
D
Ti që lëviz malet
C        G
Ti je Ai që shpëton
Em        D
Je Ai që shpëton

G
Përjetë është
D
Zoti i shpëtimit
C       G
U ngrit, mbi vdekjen fitoi
Em      D
Ai mbi vdekjen fitoi

Instrumentat: C G Em D

Ura:

C             G          D
Shkëlqe dhe bota le ta shoh
Em        C           G
Këndojmë për lavdinë e mbretit tonë
D        Em
Të gjallë.........Jezus
 

Informacion per kengen

Autori: Reuben Morgan, Ben Fielding

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza