Ai më solli në sofrën e Tij

 
G
Ai me solli ne sofren e tij
G
Ai me solli ne sofren e tij
    C      G
Me mbuloi ai me dashuri
 
G
Ai eshte imi dhe une jam i tij
G
Ai eshte imi dhe une jam i tij
    C       G  Am  G  C
Me mbuloi ai me dashuri
 
      G
E ndjejmë dashurinë
  Am         
O Zot në këtë vend
     G          C 
Ne ndjejmë mirësinë dhe hirin tënd
     G           Am
Në sofrën tënde o Zot sa gëzim
    G
Ti çdo gjë bën mirë
  C        G
Tek ne derdh mëshirë
 
   G
Më mbuloi mua
   Am
Të mbuloi ty
   G      C
Na mbuloi ne me dashuri

Ai me solli ne sofren e tij
Ai me solli ne sofren e tij
Me mbuloi ai me dashuri
 
Ai eshte imi dhe une jam i tij
Ai eshte imi dhe une jam i tij
Me mbuloi ai me dashuri
 
 Ne ndjejme dashuri
O Zot ne kete vend
Ne ndjejme miresine dhe hirin tend
Ne sofren tende o Zot sa gezim
Ti çdo gje ben mire
Tek ne derdh meshire
 
Me mbuloi mua
Te mbuloi ty
Na mbuloi ne me dashuri
 

Informacion per kengen

Autori: Kevin Prosch

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza