Ai është Zot

 
G    Am  D     G
Ai është Zot, Ai është Zot
     Em     Am        D
Prej së vdekurish u ngjall dhe Ai është Zot.
     G
Gjunjët tanë do të bien, 
    C      Am
Gjuhet tona do të rrëfejnë,
   G  D   G
Se Jezusi është Zot.

Ai është Zot, Ai është Zot
Prej së vdekurish u ngjall dhe Ai është Zot.
Gjunjët tanë do të bien, 
Gjuhet tona do të rrëfejnë,
Se Jezusi është Zot.
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza