Ai është Jehova

 
       Dm
Ai është Jehova Zot i mbarë botës
      F        A
Ai është Jehova Zot i pushtetshëm
      Bb      Dm
Ai është Jehova Zot i përjetshëm
      Bb    C   Dm
Ai është Jehova që mua më shëroi.

     Dm
Ai është Zoti i Abrahamit
     F       A
Jehova Shama, Zoti i Isakut
    Bb 
Dhe Izraelit Zot i përjetshëm
      Bb   C    Dm
Ai është Jehova që mua më shëroi.

   Dm 
O Haleluja, o Haleluja,
   F      A
O Haleluja, o Haleluja,
      Bb        Dm 
Ai është Jehova Zoti i pushtetshëm
      Bb   C    Dm
Ai është Jehova që mua më shëroi.

Ai është Jehova zot i mbarë botës
Ai është Jehova zot i pushtetshëm
Ai është jehova zot i përjetshëm
Ai është Jehova që mua më shëroi.

Ai është Zoti i Abrahamit
Jehova Shama, Zoti i Isakut
Dhe Izraelit Zot i përjetshëm
Ai është Jehova që mua më shëroi.

O Haleluja, o Haleluja
O Haleluja, o Haleluja
Ai është Jehova Zoti i pushtetshëm
Ai është Jehova që mua më shëroi. 

Informacion per kengen

Autori: Betty Jean Robinson

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza