Ai eshte i veshur

 
Am         G
Ai është i veshur me dritë e madhështi
F           E
Është i mbuluar me shkëlqim edhe lavdi
Am         G
Pushteti dhe shenjtëria para Tij
F          E
Forca, bekimi në shenjtoren e Tij, në shenjtoren e Tij
 
 
      Am    G   C
Unë do të t’lëvdoj Perëndia im
       Am    G  C
Emrin Tënd ngrej lart o Mbreti im
    F
Sytë e njerëzve do t’shikojnë
     C
Veshët e tyre do t’dëgjojnë
    Em
Gjuhët e tyre do t’rrëfejne
   F E    Am
Se je Zot dhe mbretëron
 
Ura
F         C
I madh eshte Zoti yne
 Am           G     F
Fuqi e tij eshte e pa mase
        Am
Kendojini Zotit me falenderim
F              E
Ai eshte i denje per lavderim

Ai është i veshur me dritë e madhështi
Është i mbuluar me shkëlqim edhe lavdi
Pushteti dhe shenjtëria para Tij
Forca, bekimi në shenjtoren e Tij, në shenjtoren e Tij
 

Unë do të t’lëvdoj Perëndia im
Emrin Tënd ngrej lart o Mbreti im
Sytë e njerëzve do t’shikojnë
Veshët e tyre do t’dëgjojnë
Gjuhët e tyre do t’rrëfejne
Se je Zot dhe mbretëron
 
Ura
I madh eshte Zoti yne
Fuqi e tij eshte e pa mase
Kendojini Zotit me falenderim
Ai eshte i denje per lavderim
 

Informacion per kengen

Autori: Kendon: Dana Molla dhe Dition Dibra

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza