A ËSHTË I DENJË?

 
Strofa
   G 
A e ndieni botën t’thyer? (E ndiejmë.)
   Em
A e ndieni errësirën? (E ndiejmë.)
   C                    G
A e dini se errësira dritën jo dot nuk e ndal? (E dimë.)
Bm                C     G
A do t’donit që gjithçka t’bëhej e re? (E duam.)

   G 
A rënkon e gjithë krijesa? (Rënkon.)
   Em 
A po vjen krijimi i ri? (Po vjen.)
    C                       G
A do t’jetë lavdia e Zotit një dritë në mesin tonë? (Do t’jetë.)
    Bm                C   G
A është mirë që ta kujtojmë çdo ditë këtë gjë? (Po, është.)


Ref. 
  C           D  
A ka ndonjë të denjë? A ka ndonjë me vlerë?
  Em        D         C
A ka ndonjë të zotë që librin të hapë e vulën të zgjidhë?
  C        D
Luani i Judës mbi vdekjen fitoi.
     Em          D        C
Ai është rrënja e Davidit dhe Qengji që vdiq skllevërit t’çlirojë.
      Em D      G/B C     
A është i denjë? A është i denjë
     Em   D     G/B  C
Për nderimin, lavdinë dhe bekimin?
      Em D C      
A është i denjë Ai?
  G
I denjë. 


Strofa 
   G
A na do vërtetë Ati? (Na do.)
  Em
A lëviz ndër ne Fryma? (Lëviz.)
   C                   G
A i mban Jezus Mesia përjetë ata që do? (I mban.)
   Bm               C    G
A do t’vijë t’banojë sërish mes nesh Ai? (Po vjen.)


REF
  C           D  
A ka ndonjë të denjë? A ka ndonjë me vlerë?
  Em        D         C
A ka ndonjë të zotë që librin të hapë e vulën të zgjidhë?
  C        D
Luani i Judës mbi vdekjen fitoi.
     Em          D        C
Ai është rrënja e Davidit dhe Qengji që vdiq skllevërit t’çlirojë.
    C/E          D/F#
Nga çdo popull e fis, nga çdo komb e gjuhë
    G        D/B       C
Na ka bërë mbretëri dhe priftër të Tij me Birin t’mbretërojmë
 

      Em D      G/B C     
A është i denjë? A është i denjë
     Em   D     G/B  C
Për nderimin, lavdinë dhe bekimin?
      Em D      G/B C     
A është i denjë? A është i denjë
      Em D  C      
A është i denjë ai?
  G     Em
I denjë, i denjë! 
     C         D
A është i denjë? A është i denjë?
  G   Em
I denjë, i denjë! 
    C         D
Është i denjë, është i denjë! 
 C   D  G
I denjë!

Strofa
A e ndieni botën t’thyer? (E ndiejmë.)
A e ndieni errësirën? (E ndiejmë.)
A e dini se errësira dritën jo dot nuk e ndal? (E dimë.)
A do t’donit që gjithçka t’bëhej e re? (E duam.)
A rënkon e gjithë krijesa? (Rënkon.)
A po vjen krijimi i ri? (Po vjen.)
A do t’jetë lavdia e Zotit një dritë në mesin tonë? (Do t’jetë.)
A është mirë që ta kujtojmë çdo ditë këtë gjë? (Po, është.)

Ref.
A ka ndonjë të denjë? A ka ndonjë me vlerë?
A ka ndonjë të zotë që librin të hapë e vulën të zgjidhë?
Luani i Judës mbi vdekjen fitoi.
Ai është rrënja e Davidit dhe Qengji që vdiq skllevërit t’çlirojë.

A është i denjë? A është i denjë
Për nderimin, lavdinë dhe bekimin?    
A është i denjë Ai?
I denjë.

Strofa
A na do vërtetë Ati? (Na do.)
A lëviz ndër ne Fryma? (Lëviz.)
A i mban Jezus Mesia përjetë ata që do? (I mban.)
A do t’vijë t’banojë sërish mes nesh Ai? (Po vjen.)

Ref.
A ka ndonjë të denjë? A ka ndonjë me vlerë?
A ka ndonjë të zotë që librin të hapë e vulën të zgjidhë?
Luani i Judës mbi vdekjen fitoi.
Ai është rrënja e Davidit dhe Qengji që vdiq skllevërit t’çlirojë.
Nga çdo popull e fis, nga çdo komb e gjuhë
Na ka bërë mbretëri dhe priftër të Tij me Birin t’mbretërojmë

A është i denjë? A është i denjë
Për nderimin, lavdinë dhe bekimin?
A është i denjë? A është i denjë
A është i denjë ai?
I denjë, i denjë!
A është i denjë? A është i denjë?
I denjë, i denjë!
Është i denjë, është i denjë!
I denjë 

Informacion per kengen

Autori: Andrew Peterson / Ben Shive

Përktheu: Vilma Dina (maj 2019) Shënim - G/B dhe D/B mund t’i zëvendësoni me Bm

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza