Vetëm ti Jezus – One Way

 
Strofa 1
A                       F#m7
Unë e vë jetën time tek ti
                         E
Veç për ty unë kam nevojë
                             D
Vij tek ti dhe ti je gjithmonë aty
A                        F#m7
Në vështirësi veç ty të kërkoj
                        E
Të vë të parin në çdo gjë
Përulem në gjithçka
        D
Veç tek ti 

 

REF
  A     E
     Vetem       Jezus
F#m       D
Je i vetmi per te cilin jetoj
  A    E
     Vetem       Jezus
F#m       G            
Je i vetmi per te cilin jetoj

Instrumental
 F#m   D  F#m   D
 

Strofa 2
A                    F#m7
Ti je gjithnjë, gjithnjë pranë
                       E
Në çdo kohë e në çdo vend
                       D
Hiri yt banon kaq thellë tek unë

 
A                    F#m7
Asnjë herë ti nuk ndryshon
                       E
Je i njëti  përgjithmonë
                       D
Dashuria jote kurrë s’mbaron

 
Ref
  A     E
     Vetem       Jezus
F#m       D
Je i vetmi per te cilin jetoj    (4x)

 Instrumental
 F#m   D  F#m   D
 
URA
A
Ti je e vërteta, rruga dhe jeta
F#m   E    D    F#m
Ne ecim ne besimin në ty Zot
E       D
Jetojmë vetëm për ty    (4X)

Strofa 1
Unë e vë jetën time tek ti
Veç për ty unë kam nevojë
Vij tek ti dhe ti je gjithmonë aty
Në vështirësi veç ty të kërkoj
Të vë të parin në çdo gjë
Përulem në gjithçka
Veç tek ti 


REF
Ref
Vetem  Jezus
Je i vetmi per te cilin jetoj. (2X)

 
Strofa 2
Ti je gjithnjë, gjithnjë pranë
Në çdo kohë e në çdo vend
Hiri yt banon kaq thellë tek unë

Asnjë herë ti nuk ndryshon
Je i njëti  përgjithmonë
Dashuria jote kurrë s’mbaron

 
Ref
Vetem  Jezus
Je i vetmi per te cilin jetoj     (4x)

 
URA
Ti je e vërteta
Ne ecim ne besimin në ty Zot
Jetojmë vetëm për ty    (4X) 

Informacion per kengen

Autori: Joel Houston, Jonathon Douglass

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza