C’fëmijë është ky

 
Strofa 1
Am      C
C'fëmijë është ky
  G   Em   Am   F    E
Që në qetësi po fle në krahët e Marisë
  Am  C     G  Em
Të cilin engjëjët e adhurojnë
    Am   Em      Am
Kur në fusha barinjtë po rrijnë


Ref 1
C         G  Em
Ja ky është Krishti mbret
  Am        F    E
Barinjtë e ruajnë engëjt këndojnë
  C       G  Em
Shpejt, shpejt ta lavdërojmë
 Am    E    Am
Foshnjën Birin e Zotit


Strofa 2
Am   C    G    Em
Sillni ar, temjan dhe mirrë
    Am     F   E
Cdo mbret përkulet para tij
   Am    C    G    Em
Ky mbret mbi mbret po sjell shpëtim
   Am  Em   Am
Cdo zemër të plagosur

Ref 2
C         G     Em
Mbret, mbret, një këngë për të
   Am      F    E
Virgjeresha me ninullën e saj
C    G    Em
Si, si Krishti u lind
 Am   Em   Am
Foshnja Biri i Zotit

Strofa 1
C'fëmijë është ky
Që në qetësi po fle në krahët e Marisë
Të cilin engjëjët e adhurojnë
Kur në fusha barinjtë po rrijnë


Ref 1
Ja ky është Krishti mbret
Barinjtë e ruajnë
Engëjt këndojnë
Shpejt, shpejt ta lavdërojmë
Foshnjën Birin e Zotit


Strofa 2
Sillni ar, temjan dhe mirrë
Cdo mbret përkulet para tij
Ky mbret mbi mbret po sjell shpëtim
Cdo zemër të plagosur


Ref 2
Mbret, mbret, një këngë për të
Virgjeresha me ninullën e saj
Si, si Krishti u lind
Foshnja Biri i Zotit
 

Informacion per kengen

Të fundit

Adhuro Shqip 2022

Design by Gremza